Как да се откроим най-добре - чрез устойчивата мода

Автор Ivan 24/06/2019 0 Коментар(и)

Както знаеш всяка година е под знака на нова тенденция,цвят, кауза... светът всячески се опитва да поставя пред себе си предизвикателства, които бележат нашата еволюция-да търсим,откриваме,създаваме дори и с това да бъдем по някакъв начин модерни. Но както знаете,нашето внимание е насочено към устойчивата мода- тази, която можеш да я впрегнеш и следващия сезон.Е, не че не залитаме по нещо,което ще носим само тази година, но това е емоционален изблик, който трудно се контролира.И така, да не се отплесваме много, а да очертаем трендовете, с които сме сигурни,че ще бъдеш устойчива,забележима и най-вече- себе си!

 

Блейзър и къси bike панталони.​


Колаборациите между стиловете се засилва в последните години, което води до една смесена елегантност, дело на еклектиката,даваща удобството на 
casual облеклото. Сакото и блейзъра отдавна не носят със себе си панталон или пола и това бунтарство ни харесва.
Така че мили дами, носете къси панталони, слагайте връхното сако/блейзър и не му мислете много!

 

Гащеризоните

Забелязали сме, че има два лагера- тези, който обожават гащеризоните и такива, които определено не биха сложили никога такова „чудо“.
Нашето мнение е-дамите, които са оценили това цялостно творение на модата са намерили един истински 
soulmate за удобно ежедневие, елегантна вечерна визия или за partynight.
За останалите- дами, не се отказвайте! Пробвайте различни кройки и материи, сигурни сме, че ще намерите най-доброто за Вас, само да имате малко повече търпение и време за мерене :D

Бъкет хет

Иконата от 90-те е musthave аксесоар за всичките сезони през годината. В зависимост от материята, можеш да я носиш и през най-горещите слънчеви дни.Освен, че е атрактивна и бунтарска, шапката винаги ще те предпази от вредните и изгарящи лъчи, а най големия плюс е, че винаги можеш да изглеждаш добре и без прическа! Нашият съвет е да се сдобиеш поне с една памучна и една по-плътна, за да я ползваш през всичките сезони.

 

Солей/плисе


 

Платът, който завладя полите,роклите,панталоните, та чак и ризите! Плисето/солей е една прекрасна възможност да придадеш доза романтика на гардеробът си. Усещането сякаш си на небрежна разходка в Париж те кара да пърхаш с усмивка, носейки пола от тази материя.
Полата е запазена „марка“ за дамите и макар,че винаги гледаме да нахлузим непретенциозния деним, ТРЯБВА да поглезиш сетивата си с една пола солей.

Остави коментар