В разгара си "или какво още да си купим през лятото?"

Автор Ivan 18/07/2018 0 Коментар(и)

И ето че половината лято вече се изтърколи! Изобщо не усетихме как се изпари това време , след като Май месец както винаги беше дъждовно и след това не спря да ни напомня времето за него. Знам, че всички ние се запасихме с важните неща за летния сезон-купихме си потник с дантела, чанта банан, нещо малко в цвят пудра и рокля в стил винтидж. Но все пак не спираме да се оглеждаме за още нещо новичко, докато същевременно се убеждаваме, че вече не трябва да харчим. Напълно те разбираме. Ние жените имаме не малко радости в живота, но някой ни носят допълнителни стимули и продължават по-дълго -буквално като множествен оргазъм. Няма как да скриеш, че това е свързано с твоя гардероб!
 

1. А, ми гардеробът наистина е важен- ние жените се обръщаме след добре облечена жена/какво да говорим за мъжете/. Видя ли и цветната рокля, която е дълга до земята?Да! Тази година роклите са дълги и има защо! Дългата рокля погрешно е смятана, че се носи само от висока жена. Скъпи дами, търсете правилната кройка, за Вашето тяло, дължината може малко и да се коригира, ако не носите платформа или ток.

2.Разпродажба на дрехи- винаги има останало малки бижута, които не са забелзалани в разгара на сезона и когато има разпродажба, се сдобиваш с нещо наистина ценно за визията ти.

3.Практичната дреха- винаги откриваме такива, които можем да носим през няколко сезона и това определено им оправдава цената.

4. Когато очите ти останат на някоя витрина или в онлайн магазин- това, определено трябва да го имаш и нашият съвет е изобщо да не се колебаеш- все пак един живот живеем.

5.Когато видиш дреха или аксесоар, които ще пасне идеално на полата, която си купила и не си намерила с какво да я съчетаеш. Тук примера никога не свършва само с полата- може да е рокля, панталон, блуза... винаги имаме дреха, която я купуваме и после не можем да и открием подходящото съчетание. Видиш ли нещо подходящо за този тоалет ще бъдеш безкрайно щастлива, когато си направиш комбинацията.

6.Нещо шантаво, което не е в стила ти- винаги гледаме различни дрехи от нашите, просто им се възхищаваме отстрани и тайничко си представяме да сме в екстравагантната рокля с нещо лъскаво/примерно/. Ако откриеш модела, който е подходящ за твоята фигура и е нещо различно от нормалния ти вкус, давай смело напред към касата. Промените са най-хубавото нещо в живота. Усещаме се сякаш сме ние, но в друга роля, толкова е шантаво!

Разбира се, че можем да ви изброим още множество причини за още един чифт високи обувки или секси къса рокля или оооох, онази сладка чанта, която къде ли ще я нося?

Остави коментар