Често Задавани Въпроси


1. Как мога да поръчам?

 Можете да поръчате по два начина – директно от сайта, или на телефон 0897828424.

2. Мога ли да променя вече направена поръчка?

Можем да направим корекция, ако не сме ти изпратили поръчката.Реагирай бързо-обади се на посочения телефон/ 0897828424/ и ние ще добавим или заменим каквото е необходимо.

3. Кога да очаквам своята пратка?

Обикновено пратките се доставят до два-три работни дни.

4. Изпращате ли пратки до офис на куриерската фирма?

Работим с всички офиси на Спиди в страната.

 

5. Мога ли да върна/заменя закупен артикул?

Да, можете. При следните условия:

1) Замяна – замяна на закупен от онлайн магазина артикул можете да направите чрез имейл или на телефон 0897828424, както и във физическият ни магазин в град Пловдив
за да направите замяна за друг размер/модел. След уточнение какво искате да замените Вие ни изпращате получения артикул, а ние запазваме избрания от Вас. Ние ще изпратим запазения продукт, когато получим върнатата пратка. Тя не трябва да бъде носена, прана, гладена, мръсна,скъсана,повредена и със всичките и придружаващи опаковки
Транспортните разходи за заямяна и връщане се извършват за сметка на клиента.

2) Връщане на сума – имате право да върнете поръчка/артикул и да поискате възстановяване на сума в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката. Транспортни разходи НЕ СЕ възстановяват. Ако желаете да върнете закупени от вас артикули, позвънете ни на телефон 0897828424 или на имейл aratrendbg@gmail.com и наш консултант ще ви съдейства и обясни точно какво следва да направите.

6. Как да разбера на кой размер отговарям?

Към всеки артикул в онлайн магазин ARAtrend има приложена таблица с размери. Бутончето, което ще ви я отвори се намира под снимката на даденият артикул . Ако не сте сигурна в мерките си е добре да се премерите внимателно със сантиметър. Ако имате нужда от допълнителни указания, наш консултант с удоволствие ще съдейства на телефон 0897828424

7. Какво е размер "oversize"?

Размер oversize означава „свободен размер" – т.е. конкретната дреха пасва на няколко размера фигури. Този размер няма точни мерки, защото при всеки модел те са различни. Стараем се винаги да уточняваме в описанието на модела точно за какъв диапазон размери е подходящ.

8. Как да разбера какви са наличните размери от даден модел?

Когато разглеждате дадена категория в онлайн магазина, и придвижите мишката върху кой да е от моделите, можете да видите целия набор размери, които изобщо са били въведени от съответния артикул. За да видите обаче от кои точно е останала наличност е необходимо да кликнете върху модела, и след като влезете в неговата страница, да кликнете на бутона „избери размер".

9. А ако моят размер не е наличен?

Ако не можеш да откриеш своя размер, то може да ни пишеш във фейсбук,на имейла или да ни звъннеш. Ще те насочим дали имаме нещо подобно и дали ще получаваме дадения артикул в скоро време.

 

10. За всичко друго, което не сме описали или не ти е станало ясно винаги можеш да ни потърсиш. Пиши ни в фейсбук, на имейла или ни се обади на телефон 0897828424.


Имаш фирма? Можем да ти издадем фактура. Напиши ни данните си в един e-mail заедно с номера на поръчката.