Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ARATREND 

 

ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ОТ ТЪРГОВЕЦА УСЛУГИ

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

1.1 Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които ТЪРГОВЕЦЪТ –„Крисел 2014“ЕООД, ЕИК 203142601, със седалище – с.Марково,ул.Подем30 община Родопи, предоставя услуги на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ( всеки, който е заредил в Интернет страницата http://aratrend.bg/ , посредством Интернет магазина ARAtrendhttp://aratrend.bg// Тези условия обвързват всички потребители.

1.2 Крисел 2014 ЕООД има пълните права по всяко време да променя интернет сайта http:// /aratrend / и начините за достъп до него.

1.3 Всеки ПОТРЕБИТЕЛ, който използва уеб сайта http://www.aratrend// - онлайн магазин за продажба на дамски дрехи, аксесоари ,бижута,обувки и чанти и регистрира поръчка чрез него , се счита, че приема , съгласен е и се задължава да спазва описаните Общи условия.

1.4 Продуктите, които се намират на интернет страницата на http:/ /www.aratrend / /  не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на ТЪРГОВЕЦА.

1.5 Договорният език е български, а плащанията ще бъдат извършвани в български левове .

II .ПОРЪЧКА НА СТОКИ

2.1 След кликане на бутона "Купи избраните", ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява да закупи стоките, намиращи се в "Пазарската чанта".

2.2 За осъществяване на поръчка до електронния магазин, е необходимо ПОТРЕБИТЕЛЯТ да посочи:

- Валиден e-mail адрес ;

- Адрес за доставка на стоката и фактуриране;

- Лични данни– двете имена и телефон за контакт.

- Съгласие с общите условия

Това действие има правно обвързваща сила, ПОТРЕБИТЕЛЯТ получава потвърждение за получена поръчка на посоченият e-mail адрес, с което се счита, че договорът е сключен, но това все още не задължава ТЪРГОВЕЦЪТ да достави поръчаната стока.

2.3 В случай, че поръчаната стока е с изчерпана наличност, ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява ПОТРЕБИТЕЛЯ в рамките на 2 рабoтни дни за това и ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока ,поръчката може да бъде анулирана. В случай, че е направен превод по сметката на ТЪРГОВЕЦА, сумата се възстановява на ПОТРЕБИТЕЛЯ до 3 работни дни от момента на анулиране на поръчката, по банков път на посочена от него банкова сметка.

2.4 Поръчки в електронния магазин ARAtrend  се приемат 24 часа в денонощието, всеки ден. Поръчки се обработват от Понеделник  петък от 9.00 до 19.00 часа.

2.5 Поръчки, направени и потвърдени от ТЪРГОВЕЦА до 16:30 ч., се обработват и изпращат на същия ден.

2.6 Поръчки,постъпили при ТЪРГОВЕЦА след 16:30 ч., се обработват на следващия работен ден.

2.7 ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да откаже направена поръчка, по телефона или чрез електронно писмо (имейл) до посочения в сайта имейл: aratrendbg@gmail.com ,  без да е необходимо да упоменава причини за отказа, като каже или впише двете си имена и номера на поръчката